Spoed – Tandartsenpraktijk de Leeuwenbrug – Deventer

Spoed

Tandartsenpraktijk de Leeuwenbrug heeft spoedgevallendienst van vrijdag 14 augustus 8.00 uur tot vrijdag 21 augustus 8.00 uur.

Om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, vragen wij u een afspraak te maken voor een spoedbehandeling. Bij het maken van de afspraak zullen wij u een aantal vragen stellen om vast te stellen of u wel/geen risico vormt op besmetting met het corona-virus.

Op maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 10.00 uur. Op zondag zijn we telefonisch bereikbaar van 13.00 uur tot 14.00 uur. Ons telefoonnummer is (0570) 61 30 03.
Buiten de genoemde tijdvakken kunt u de tekst op ons antwoordapparaat beluisteren. Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende moment dat wij weer telefonisch bereikbaar zijn, belt u naar het nummer dat u op het antwoordapparaat hoort. Houd pen en papier bij de hand om e.e.a. te noteren.

Tijdens de spoedgevallendienst vragen wij patiënten om de factuur direct te betalen. Dit kan contant of per pin. Houd er rekening mee dat buiten reguliere werktijden een toeslag van toepassing is.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.