Spoed – Tandartsenpraktijk de Leeuwenbrug – Deventer

Spoed

Tandartsenpraktijk de Leeuwenbrug heeft spoedgevallendienst van vrijdag 11 juni 8.00 uur tot vrijdag 18 juni 8.00 uur.

Om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, vragen wij u een afspraak te maken voor een spoedbehandeling. Bij het maken van de afspraak zullen wij u een aantal vragen stellen om vast te stellen of u wel/geen risico vormt op besmetting met het corona-virus. Tevens zullen wij u vragen naar uw burgerservicenummer.

Op maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij telefonisch bereikbaar van 12.00 uur tot 14.00 uur. Ons telefoonnummer is (0570) 61 30 03.

Buiten de genoemde tijdvakken kunt u de tekst op ons antwoordapparaat beluisteren. Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende moment dat wij weer telefonisch bereikbaar zijn, belt u naar het nummer dat u op het antwoordapparaat hoort.

Tijdens de spoedgevallendienst vragen wij patiënten om direct te betalen. Dit kan contant (met gepast geld) of per pin. Houdt u er rekening mee dat buiten reguliere werktijden een toeslag van toepassing is.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.