Spoed – Tandartsenpraktijk de Leeuwenbrug – Deventer

Spoed

Bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens de openingstijden van onze praktijk belt u (0570) 61 30 03.

Als u ’s ochtends voor half 9 belt met acute pijn of er is anderszins sprake van een spoedgeval wordt u, op de dagen dat wij geopend zijn, dezelfde dag geholpen.

Als onze praktijk gesloten is hoort u op het antwoordapparaat welke tandarts in (de omgeving van) Deventer spoedgevallendienst heeft. Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij vanaf 1 juli 2022 voor spoedgevallen samen met Dental365 Spoed Tandarts Deventer. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten totdat wij weer geopend zijn, kunt u zich wenden tot Dental365 Deventer op telefoonnummer 085 – 01 89 466.

 

Dental365 Spoed Tandarts Deventer
Adres (klik op het adres voor de routebeschrijving):
Brinkgreverweg 5, 7413 AA Deventer
Volg de borden Dental365 / Tandartsen Centrum Deventer (TCD). In het gebouw neemt u de lift naar de 5de verdieping.
Telefoon:  
085 – 0189466

Dental365 heeft naast de vestiging in Deventer, ook vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Gouda, Den Haag, Dordrecht en Ede-Wageningen. Binnenkort ook in Apeldoorn en Breda.

Mocht een andere locatie dan Deventer u beter uitkomen dan kunt u aan de telefoon uw voorkeur aangeven. Dental365 kan dan, mits mogelijk, samen met u kijken welke locatie voor u de meest geschikte is. Voor meer informatie over de spoeddienst kunt u ook kijken op hun website Dental365.nl

Aantal zaken waar u rekening mee dient te houden, voordat u belt naar Dental365 Spoed Tandarts Deventer

 • Bij het bellen: houdt uw BSN-nummer (of van de persoon voor wie u een afspraak wilt maken) altijd bij de hand. Dental365 heeft dit nodig om een afspraak in te kunnen plannen.
 • U (of de persoon om wie het gaat) dient het verzekeringspasje en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.
 • U dient uw consult en/of spoedbehandeling bij Dental365 direct te voldoen middels pin of creditcard. U kunt niet contant betalen.

Kosten en vergoedingen

 • De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling. Deze kosten worden door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) bepaald en worden ieder jaar herzien.
 • Er kunnen wettelijk vastgestelde toeslagen gelden i.v.m. de avond-, nacht-, weekenddiensten en tijdens de erkende feestdagen. Informeer hiernaar als u belt.
 • U ontvangt altijd een nota van Dental365.
 • Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, kunt u uw nota achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar. Voor informatie over vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering, dient u uw eigen zorgverzekeraar te raadplegen.
 • Kinderen tot 18 jaar die met spoed een tandarts nodig hebben, kunnen de kosten deels of geheel vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Informeer indien mogelijk wel bij uw verzekeraar welke behandelingen en kosten vanuit de basisverzekering voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed.

Tot slot

 • Dental365 heeft geen patiëntendossier van u en kan dit ook niet inzien. Daarom zal Dental365 zich beperken tot het bieden van eerste hulp. Voor eventuele vervolgbehandelingen wordt u terugverwezen naar uw eigen tandarts. Heeft u géén eigen vaste tandarts, dan zal Dental365 u verder informeren.
 • Nadat u bij Dental365 een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u per SMS en per e-mail een bevestiging. In deze bevestiging treft u ook aan de link naar het anamneseformulier. Dit formulier dient u, voordat u naar uw afspraak gaat, online in te vullen. Als u ons e-mail adres (tandartsleeuwenbrug@hetnet.nl) op het anamneseformulier invult, stuurt Dental365 het behandelverslag en de eventuele röntgenfoto’s aan onze praktijk.
 • Houdt u er rekening mee dat uw afspraaktijd bij Dental365 altijd een richttijd is. Dental365 Deventer is een praktijk voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de eigen tandarts weer beschikbaar is.
  U wordt verzocht op tijd te komen en er wordt altijd getracht u op tijd te helpen. Doorgaans lukt dit ook goed. Toch kunt u te maken krijgen met uitloop en langere wachttijden omdat vooraf moeilijk ingeschat kan worden hoe lang een spoedafspraak duurt. Tevens hebben sommige spoedafspraken altijd voorrang. Hierdoor kan het ook voorkomen dat u helaas langer dient te wachten. Dit is bijv. in geval van acute zorg, trauma’s en spoed bij kinderen.

 

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.